Express Clamps

Wilson Tool Express Clamps reprezinta  solutia ideala pentru a creste productivitatea abkantului d-voastra ce are prindere stil Amada-Promecam (Eurostyle). Inlocuiti vechii intermediari ai abkantului d-voastra si timpii de schimbare a sculelor vor scadea semnificativ , cu efecte notabile asupra costurilor de productie la indoire. Cu Wilson Tool Express clamps sculele se pot insera vertical, direct la pozitia finala (nu este nevoie de introdus sculele prin lateralul liniei de scule), blocarea sculelor se face rapid cu o maneta detasabila iar poansoanele se pot fixa atat in fata cat si in spate (simplifica mult procesul de indoire unde sunt implicate poansoane profilate)

Avantajele Wilson Tool Express Clamps :

  • Cutitele / poansoanele abkant se pun pe bara in cateva secunde, prin plasarea lor sub Express Clamps si impingerea lor verticala (nu mai este nevoie de introducerea prin lateral etc)
  • Cutitele abkant se scot de pe bara rapid si usor  (fra a fi necesara scoaterea prin lateral etc).  Simplu apasati pe maneta demontabila pentru a debloca clampul si scoateti sectiunile de cutit .
  • Nu sunt necesare cutite speciale, Express Clamps se pot utiliza cu sculele normale de abkant
  • Costuri reduse de mententa . Deoarece sistemele sunt mecanice (nu hidraulice), costurile de mentenanta sunt extrem de reduse. Nu exista riscul ca la intrerupertea accidentala a curentului sa cada sculele.
  • Este disponibil sistemul Dual Clamping (cutitele pot fi fixate atat in fata cat si in spate)
  • Suprafete Exprss Clamps sunt tratate Nitrex   (70 HRC)

 


Download  : Manual operator pentru Express Clamps (378 KB)

Download :  Wilson Tool Clamping Solutions  (1.1 MB)