Wilson Tool – intrebari frecvente

Intrebare Intrebari Frecvente (F.A.Q.) :

I: De ce sa aleg Wilson Tool ?

R: Compania americana Wilson Tool (infiintata in 1966)  este numarul 1 pe piata in ceea ce priveste calitatea sculelor si termenele de livrare. Calitatea se traduce prin durabilitatea ridicata a sculelor (durata de viata net superioara competitiei) si precizia executiei.

I: Cum se face livrarea ?

R: Livrarea sculelor se face prin DHL direct de la fabrica Wilson Tool la sediul d-voastra . Pentru sculele normale, Wilson Tool face expedierea cel tarziu a doua zi de la comanda astfel incat pentru orice punct din Romania sculele normale se pot livra in 3 zile de la comanda. La sculele speciale termenul de livrare depinde de complexitatea sculei dar garantat este cel mai bun de pe piata.

I: Cat costa transportul sculelor Wilson Tool ?

R: Transportul (DHL) este gratuit pentru comenzi mai mari de 50 de Euro .

I: Care este termenul de livrare al sculelor Wilson Tool ?

R: 2-3 zile lucratoare pentru scule normale, la sculele speciale termenul de livrare depinde de complexitatea sculei dar garantat este cel mai bun de pe piata ( 4-5 zile la cele mai multe scule speciale).

I: Pot folosi sculele Wilson Tool la masina mea Trumpf Trumatic 200R / 260R/ 500R… etc etc ?

R: Da. Sculele produse de partenerul nostru Wilson Tool sunt perfect compatibile cu toate masinile Trumpf Trumatic si TruPunch. Multe inovatii patentate Wilson Tool va ofera o productivitate ridicata fata de alte oferte de pe piata ; foarte multe patente pentru inovatiile Wilson Tool au fost cumparate chiar si de Trumpf (sculele Wilson Wheel, sistemul 241- multiuse etc etc). Calitatea sculelor Wilson Tool este la nivel de top, fiind singurul producator certificat care se poate compara ca nivel de calitate cu sculele Trumpf originale.

I: La masina mea Amada livrati poansoane doar pentru holderele Wilson sau si pentru holderele mele originale Amada ?

R: Livram fara probleme poansoane pentru port-sculele originale Amada (M12). In acelasi timp putem livra fara probleme scule tip Amada ABS (M14)

I: Livrati scule si pentru multitool-urile mele 10-16 si 24-8 de la masina mea Finn Power ?

R: Da, suntem unul din principalii furnizori de pe piata pentru scule multitool pentru Finn Power, LVD, Durma etc.

I: Puteti livra scule pentru holderele mele Mate Ultratec ?

R: Da, Wilson Tool fabrica si scule compatibile cu holderele Mate Ultratec

I: Care este avantajul meu daca aleg SM TECH ca si furnizor de scule  pentru masina mea de stantat CNC?

R: Flexibilitate si o experienta uriasa in acest domeniu (noi nu oferim sfaturi teoretice ci ne bazam pe lucrul indelungat cu toate sistemele de scule de pe piata) – consultanta care va permite sa optimizati investitia d-voastra in scule.

I: Pentru ce masini se pot folosi sculele Wilson Tool ?

R: Toate masinile compatibile Trumpf, Amada, LVD, Finn Power, Boschert, Durma, Ermaksan, Euromac, Haco, Tailift, Dimeco Flexipress precum si cele compatibile.

I: Cum comand?

R: Daca faceti o cerere de oferta va trimitem imediat oferta de pret. Comanda o puteti face pe email, pe fax (utilizand daca doriti formularul PDF), sau telefonic.

I: Cum platesc ?

R: Suntem flexibili si putem gasi impreuna o solutie adaptabila nevoilor d-voastra

I: Am cumparat o masina noua de stantat. Ce scule am nevoie ?

R: Va rugam sa ne comunicati datele d-voastra si vom veni la sediul d-voastra pentru a analiza necesitatile de scule si tipurile pe care le putem oferi. 18 de ani de experienta in domeniul sculelor de stantat pentru masini de stantat CNC ne ajuta sa va oferim solutia optima de scule pentru ce aveti de stantat.  Am lucrat multi ani efectiv cu aceste scule pentru masini de top (Trumpf etc) si in domeniul programarii de masini CNC si cunostintele noastre nu sunt doar teorii dobandite la training-uri ci au o baza practica solida.  

Va putem oferi o varianta buna pentru un pachet introductiv de scule pentru o masina noua.