Express Clamps

Wilson Tool Express Clamps reprezintă  soluția ideală pentru a crește productivitatea abkantului d-voastră ce are prindere stil Amada-Promecam (Eurostyle). Înlocuiți vechii intermediari ai abkantului d-voastră si timpii de schimbare a sculelor vor scadea semnificativ , cu efecte notabile asupra costurilor de producție la indoire. Cu Wilson Tool Express clamps sculele se pot insera vertical, direct la pozitia finala (nu este nevoie de introdus sculele prin lateralul liniei de scule), blocarea sculelor se face rapid cu o maneta detasabila iar poansoanele se pot fixa atat in fata cat si in spate (simplifica mult procesul de indoire unde sunt implicate poansoane profilate)

Avantajele Wilson Tool Express Clamps sunt:

  • Cutitele / poansoanele abkant se pun pe bară în câteva secunde, prin plasarea lor sub Express Clamps si împingerea lor verticala (nu mai este nevoie de introducerea prin lateral etc)
  • Cutitele abkant se scot de pe traversă rapid și ușor  (făra a fi necesară scoaterea prin lateral etc).  Simplu apasați pe maneta demontabilă pentru a debloca clampul (bacul fixare cutit abkant) și scoateți sectiunile de cutit .
  • Nu sunt necesare cutite / poansoane speciale, Express Clamps se pot utiliza cu sculele normale de abkant stil Amada Promecam (Eurostyle)
  • Costuri reduse de mentența . Deoarece sistemele sunt mecanice (nu hidraulice), costurile de mentenanta sunt extrem de reduse. Nu exista riscul ca la întrerupertea accidentală a curentului să cadă sculele.
  • Este disponibil sistemul Dual Clamping (cutitele pot fi fixate atat in față cât si rotite în spate)
  • Suprafete Express Clamps sunt tratate Nitrex   (duritate 70 HRC)

 


Download  : Manual operator pentru Express Clamps (378 KB)

Download :  Wilson Tool Clamping Solutions  (1.1 MB)