Scule pentru abkant Trumpf Trubend si Trumabend / Scule WILA Style

Scule pentru abkanturi Trumpf Trubend si Trumabend -/ WILA style

Scule de îndoit de precizie (poansoane/cuţite, prisme, accesorii) pentru prese abkant CNC TRUMPF® Trumabend® şi TruBend® (precum si abkanturi ce folosesc scule echivalente cum ar fi LVD® sau cele ce folosesc sistemul Wila® : abkanturi SAFAN® etc. sau alte abkanturi cu sistem de scule WILA® ) :
– produse cu o toleranţă de 0.01 mm
– buton “Click-In” (“Push Button”) pentru extragere uşoară verticală la poansonele mai mici de 100 mm
– tratament Nitrex® pentru toate prismele în mod standard (asigura o duritate de 60 HRC si o durabilitate foarte mare a sculelor reducand in acelasi timp zgarieturile care apar pe piesele d-voastra- sculele vor dura mai mult si vor produce rezultate mai bune. Tratamentul Nitrex este aplicat gratuit pentru orice prisma Wilson Tool)
– disponibile rapid în toate tipodimensiunile şi lungimile standardizate ; putem livra de asemeni fără probleme scule speciale pentru aplicaţii speciale de îndoire.

Schimbarea verticala a cutitelor /poansoanelor cu buton .
Incarcati si decarcati poansonele vertical instantaneu utilizand butonul “click and lock ” special Wilson Tool. Este eliminata necesitatea unor holdere speciale sau a abkanturilor cu traverse de fixare speciale, reducand semnificativ costurile si timpii morti.

1. Catalog poansoane (cutite) si prisme pentru abkanturi Trumpf Trubend si Trumabend

Download: Catalog complet scule pentru abkanturi Trumpf (9.5 MB)

Catalogul descrie exact compatibilitatea cu fiecare cod Trumpf in parte.

2. Catalog scule compatibile WILA®

Download: Catalog scule compatibile WILA (2.6 MB)

3 . Catalog scule speciale de indoit

Download: Catalog scule speciale de indoit Wilson Tool

(PDF file, 1.8 MB)

Va stam la dispozitie si cu scule speciale pentru abkantul d-voastra TRUMPF®. Mai jos un exemplu de solutie de modificare scula standard pentru indoirea unui profil foarte inchis

Scule speciale pentru abkant TRUMPF

 Informatii pe site-ul distribuitorului SM TECH : https://www.sm-tech.ro/scule-pentru-prese-abkant-trumpf-trubend-trumabend-wila/