Slug-Hugger

Matrita Wilson Tool Slug Hugger

Matritele thick turret (pentru masini de stantat cu turela) sunt oferite standard în varianta Slug Pos-Neg (Slug Free) ce în marea majoritate din aplicații oferă protecție contra revenirii deșeului pe masă după ștanțare (prin o înclinare dublă pos-neg a canalului matriței). Daca aveți totuși aplicații speciale unde ați avut probleme legate de revenirea după ștanțare a deșeului pe masă,  putem oferi alternativ varianta patentata Wilson Tool “Slug Hugger“.

SLUG-HUGGER® este un sistem patentat Wilson Tool ce are suplimentar (pe lângă înclinarea pos-neg) și un sistem de rizuri orizontale și verticale pe canalul matriței, sistem ce asigură ca deșeul  ștanțat să nu revină pe masă sub nici o formă (100% garantat)  , evitându-se astfel orice problemă la ștanțare (daca mașina are probleme cu revenirea deșeului pe masă după ștanțare atunci SLUG-HUGGER este o soluție excelentă) .

In cele mai multe din situatii însă, matrița standard Wilson Tool / slug pos-neg (canal pos-neg contra revenirii deșeului pe masă) este suficienta.

Matrite pos-neg (Wilson standard) versus Wilson Slug-Hugger