Wilson Trumpf cartridge

Wilson Trumpf Cartridge - cartus scule Trumpf

  Caseta de scule “Wilson Trumpf cartridge”  este perfect compatibilă cu mașina d-voastră Trumpf și vă oferă un schimb ergonomic de scule și durabilitate prin masa redusă și rezistența oferite de corpul din aluminiu. Brosura Trumpf cartridge mai jos:

Corp este din aluminiu 6061 T6, foarte rezistent la uzură dar foarte ușor la manipulare si schimbarea sculelor.

Putem livra atât cartușul scule (Trumpf cartridge) căt și suportul matriță / die shoe (și de asemeni piese de schimb)

Trumpf Style Tool cartridge (270 KB)

Solutia WT de Trumpf cartridge  îmbină avantajele celor 2 soluții Trumpf (plastic si metal), eliminând dezavantajele lor.

Cartușul nostru este din duraluminiu,  fiind aproape la fel de ușor ca cel din plastic (este important sa fie ușor pentru ca masina sa nu ducă greutate mare pe bara iar operatorul să schimbe ușor scula) fiind însă mult mai rezistent față de cel din plastic (la fel de rezistent ca cel din oțel), uzura nu are loc așa cum se întamplă la cele de plastic (ebonita..)

Soluția Wilson Tool de cartus (Trumpf cartridge) este foarte apreciată pe piață, avem numeroși clienți care au bara completă cu astfel de cartuțe.

Numeroase piese de la cartuș sunt compatibile cu cartușele clasice Trumpf, astfel încât putem furniza și piese pentru cartusele produse de Trumpf (brațele fixare poanson, brațele fixare matrite etc)

Alternativ la suportul de matrițe oferit cu cartusul standard, putem oferi alternativ un suport matrițe ce poate adapta atât orice matriță standard cât și matrite GL size 2  (permite folosirea matritelor GL ascuțite până la 2.5 mm).
Diferenta este la pană, pana de la suportul alternativ permite ca matritele GL size 2 ascutite pana la 2.5 mm sa fie fixate corespunzator. Mai multe date despre matrițele GL aici : https://www.wilsontool.ro/matrite-wilson-tool-trumpf-gl/
Pretul la matrite standard sau matrite GL fiind acelasi, acest suport matrițe practic își scoate banii foarte repede (puteți ascuți o matrită mare size 2  până la maxim 2.5 mm în loc de maxim 1.0 mm, durata de viața fiind de 2.5 ori mai mare) . Suportul tip 2 permite evident și folosirea matrițelor standard.
Doar matritele GL size 2 necesita adaptare specială pentru a fi ascuțite după 1.0 mm (până la 2.5 mm), matrițele Wilson GL size 1 pot fi ascuțite până la 2.5 mm fără nici o adaptare specială (rezultând economii importante).
scule wilson tool pe o masina trumpf

Cartuse Wilson Tool pe o mașina Trumpf

Avantajul Wilson Tool este ca putem libra rapid oricand piese de schimb pentru cartusele livrate de noi :

Fisier PDF download Wilson Tool Lista piese de schimb Trumpf cartridge (144 KB)

Pentru inserarea ușoară a sculelor Trumpf în cartuș (Trumpf cartridge), puteti folosi dispozitivul de mai jos (cod Wilson Tool 25566):

25566 Insertion Tool for Trumpf cartridges